Veelgestelde vragen

Wat is RTL Thuis&Uit?

Als levensgenieter krijg je energie van de momenten dat je op stap bent, geniet je van de momenten thuis én haal je plezier uit de programma’s, series & films van RTL en Videoland! Dat laatste, daar zijn wij super dankbaar voor. Voor alle aandacht die we van jou als kijker krijgen, willen we graag wat terugdoen. En dat doen we met RTL Thuis&Uit!

Met onder meer exclusieve extra’s bij concerten, kortingen op pretparken en velen andere unieke acties waar je zeker blij van gaat worden! Dus… kom een keer langs op de set van je lievelingsprogramma. Of ga met dikke vette korting een dagje uit met het hele gezin.

Heb je een abonnement bij Videoland? Dan kun je zelfs je favoriete Videoland-serie versterken met een figurantenrol of meejuichen tijdens een van de spectaculaire sportevenementen, zoals Glory. Videoland-abonnees ontvangen nóg meer unieke belevenissen en exclusieve acties.

Ook als je niet de hort op gaat, geniet je van een unieke RTL-belevenis met gratis verrassingen en speciale aanbiedingen voor jou en iedereen bij jou thuis.

Iedereen met een RTL en/of Videoland-account kan gratis meedoen met de acties vanThuis&Uit. Het aanmaken van een RTL-account is kosteloos. Heb je nog geen account? Dan kun je er hier één aanmaken.

Hoe werkt RTL Thuis&Uit?

Op de pagina van RTL Thuis&Uit vind je alle deals en kun je als je bent ingelogd met je RTL/Videoland-account jouw favoriete deal claimen. Heb je nog geen RTL-account? Dan kun je er gratis één aanmaken.

Wat is een RTL-account?

Met dit account zijn alle websites en apps van RTL (RTL.nl, Buienradar en Videoland) eenvoudig toegankelijk via één inlogsysteem, met één gebruikersnaam en één wachtwoord.

Hoe kan ik mij aanmelden voor een RTL Thuis&Uit deal?

Klik op de deal die jij wil claimen en doe mee via de knop op de detailpagina. Let op: Sommige deals zijn exclusief voor Videoland-abonnees. Dit staat altijd bij de deal vermeld.

Hoe vaak kan ik gebruik maken van de RTL Thuis&Uit deals?

Er zit geen limiet aan het totaal aantal deals dat je kunt claimen. Wel kan je per deal maar één keer meedoen.

Kan ik met mijn Videoland-account inloggen bij RTL Thuis&Uit?

Voor alle diensten van RTL gebruik je hetzelfde account, oftewel, emailadres en wachtwoord. Denk bijvoorbeeld aan Videoland, RTL Nieuws en Buienradar. Hiermee kun je gemakkelijk inloggen met één e-mailadres, dus ook op de RTL Thuis&Uit pagina kun je inloggen met je Videoland-account.

Welke voordelen heb ik precies met RTL Thuis&Uit?

Met RTL Thuis&Uit heb je toegang tot exclusieve deals, zoals kortingen op uitjes, toegang tot de leukste evenementen en kun je deelnemen aan verschillende winacties. Denk bijvoorbeeld aan de laatste kaarten voor (live)uitzendingen, set bezoeken, kaarten voor premières en exclusieve viewings.

Wat zijn partneraanbiedingen?

Dit zijn deals die we in samenwerking met door ons geselecteerde partners hebben samengesteld. Zo kunnen we jou nog meer korting en exclusieve ervaringen aanbieden.

Hoe blijf ik op de hoogte van de nieuwste deals?

Schrijf je [hier] in voor de RTL Updates. We houden je dan op de hoogte van de nieuwste deals en winacties bij RTL Thuis&Uit.

Heb je een Videoland-abonnement? Zorg ervoor dat je onze email-updates ontvangt en onze berichten in de Videoland-app in de gaten houdt!

Ik heb mij aangemeld of iets besteld, maar geen emailbevestiging ontvangen.

Als je je hebt aangemeld voor een deal en geen email hebt ontvangen, controleer dan eerst je spamfolder. Nog steeds geen bevestigingsmail gehad? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar: klantenservice@rtl.nl.

Houd er rekening mee dat we je geen bevestigingsmail sturen na succesvolle deelname aan een winactie. We nemen alleen contact met je op als je hebt gewonnen of wanneer je een voucher-code hebt geclaimd.

Ik heb een email gekregen waarin staat dat ik iets heb gewonnen, is dit een phishing email?

Wanneer je de winnaar bent van een actie, mailen we je vanuit thuisenuit@rtl.nl. Twijfel je aan de echtheid van een mail afkomstig van dat e-mailadres, neem dan contact op met de klantenservice via klantenservice@rtl.nl.

Kan ik deals doorsturen naar vrienden?

Graag! Je kunt de deals delen met je familie en vrienden. Ook zij kunnen meedoen als zij een RTL-account aanmaken.